Sidevisninger i alt

lørdag den 17. december 2011

Posthundekiks, færre postbude til hundene..?


4 kommentarer:

 1. Den ny postlov ikrafttræder pr. 1.jan. 2012. Den betyder bl.a., at postkasser for DK-husejere skal placeres ved fortovet.

  Det har medført en febrilsk aktivitet og irritation hos mange husejere, stor glæde hos visse postkasse-fabrikanter samt den ukendte faktor:

  Hvordan vil "Trofast" reagere efter d. 1. jan. 2012, når postbudet lynhurtigt passerer uden for "bid-radius" på vejen?

  Hvordan og hvornår vil "Trofast" så se "rødt"? - en uforudset eksekvering venter, når et anderledes "sendebud" måtte banke på døren, fordi pakken ikke kan komme ind af postkassen! :-))))))))))

  SvarSlet
 2. #.ehu
  Helt klart en ny lov, der ikke er til for hundenes skyld - måske PostDanmark's eneste besparelse i virkeligheden bli'r de udleverede hunde-lokke-guffere til postbudene - postservicen bli'r stadig minimeret og snart bli'r de røde postjakker en lige så stor sjældenhed i landskabet som de røde storkeben... ;-)

  Nogen steder er pakkeposten også afskaffet - da får man et venligt (portofrit) brev fra PostDanmark i sin postkasse - som snart skal hænge ude ved vejen - om at der ligger en pakke klar til afhentning på nærmeste udleveringssted eller posthus... ;-)

  Det kan vise sig at blive et rent hundeliv - både at være hund og kunde hos PostDanmark... ;-)

  SvarSlet
 3. @ LDN

  Flere og flere jobs bliver nedlagt og erstattet af høflig selvbetjening.

  Selv familiehundene må omdefinere vogterdelen af deres eksistensberettigelse.

  Det var nu hyggeligere, dengang posten havde tid til at slå sig ned til en hurtig kop kaffe og en lille sludder(sladder), lidt bud om livets gang i nærmeste 'Lidenlund'.
  Det var dagligdag hos mine farforældre og mine svigerforældre.
  Ingen skudepisoder er forekommet i den anledning, mig bekendt! :-)

  Førhen (første halvdel af anden halvdel af det forrige århundrede) var det helt naturligt (i Hillerød var det) at høre familier omtalt som f.eks. 'Graverens' Og 'Klokkerens'.
  Disse jobs er idag næsten overgået til, fra jobcentret udsendte i aktivering, gravemaskiner og elektronik.

  Jeg har to pakker, der venter på at blive afhentet i den nyligt udendørs opstillede pakke'dispenser'.

  Man kalder det udvikling! :-/

  SvarSlet
 4. #.erasmine
  Næh det bli'r mere og mere et 'hundeliv' at være familiens vagthund - vilkårene bli'r ikke nemmere - så salget af tyggeben stiger sikkert kraftigt, efterhånden som PostDanmark's service falder... ;-)

  Posten trænger måske til at komme ud i den såkaldte rigtige verden - i stedet for den statstøttede og stødabsoberende verden som de bevæger sig i nu - heller den verden de søger tryghed i for at kunne blæse og ha' mel i munden samtidig med at foregive at stå med et ben i begge verdener... ;-)

  SvarSlet