Sidevisninger i alt

onsdag den 14. december 2011

Bombe under katolsk sex'filter..?





8 kommentarer:

 1. En mere livskraftig pave ville med glæde have haft nogle antikonceptionelle tanker, samtidig med at han nød catwalking af blogejerens seks/sex appetitlige nonne-eksempler ovenfor.

  At kvinder, der ikke bliver gravide, har en større risiko for at udvikle brystkræft, livmoderkræft samt kræft i æggestokke, har længe været kendt,selv udenfor gyn.-obstr. kredse.

  Den katolske kirke mestrer som få forklædningens kunst (af moral, begreber osv.). Derfor kunne en løsning for den aldrende, katteelskende pave Benedict 15 være, at indføre - ikke en stikprøvekontrol - men en stikpillekontrol. ;-)

  SvarSlet
 2. #.ehu
  Det kan være svært at gennemskue hvad den former known as tyske Joseph Alois Ratzinger nyder at nyde - men det er jo nok ikke "wein, gesang und liebe" som falder ham først for... ;-)

  Ja det er jo en gammelkendt 'nyhed' - men det er jo ikke det samme som at vel 90-100.000 nonners åndelige fader og 'arbejdsgiver' har overblik over om den form for personaleomsorg kan komme på tale - man fristes til at tro at det bli'r en svær fødsel at få et præventionsmiddel indfaset som præ'behandling for at gøre et forsøg på at mindske risikoen for nonnerne...

  Nååh der stod 'katteelskende' troede lige der stod 'hatteelskende' - det kunne der vel også haø gjort... 'smiler'

  SvarSlet
 3. jeg vil ikke kommentere dit glimrende indlæg, da jeg ikke har meget forstand på kvinder, men bare skrive at det er dejligt at se dig her på spotten ;-)

  SvarSlet
 4. #.e-zen
  Jamen gode maler, så ved du vist allerede mere end Joseph Alois Ratzinger... 'smiler'

  Tak for venligheden og ilm... ;-)

  SvarSlet
 5. @Le Drake Noir#141211-1948:

  Denne kommentator er glad for, at han nyligt overlevede et voldsomt grineanfald, der blev efterfulgt af et kraftigt hosteanfald, da han gylpede noget dejligt Bordeaux-rødvin op.....af GRIN.....griiiiiiiin!

  Citat fra den højtærede e-zen alias penselvirtuos alias EKC m.m.: "(....)da jeg ikke har meget forstand på kvinder, men (....)."

  Det er sådanne øjeblikke, hvor underdrivelserne gennemrisler blogplatformen og skaber fornøjede og livsfarlige øjeblikke.

  Selv den aldrende tyske pavelige katteelsker alias RAT(zinger) ville sporenstrengs med tysk præcision velsigne en sådan underdrivelse fra e-zen. "GGG"

  SvarSlet
 6. #.ehu - 141211.2057
  Ja jeg sidder stadigvæk fuldstændig paf - skrev den gode maler virkelig det... 'smiler usikkert'

  SvarSlet