Sidevisninger i alt

lørdag den 17. december 2011

Posthundekiks, færre postbude til hundene..?


3 kommentarer:

  1. Den ny postlov ikrafttræder pr. 1.jan. 2012. Den betyder bl.a., at postkasser for DK-husejere skal placeres ved fortovet.

    Det har medført en febrilsk aktivitet og irritation hos mange husejere, stor glæde hos visse postkasse-fabrikanter samt den ukendte faktor:

    Hvordan vil "Trofast" reagere efter d. 1. jan. 2012, når postbudet lynhurtigt passerer uden for "bid-radius" på vejen?

    Hvordan og hvornår vil "Trofast" så se "rødt"? - en uforudset eksekvering venter, når et anderledes "sendebud" måtte banke på døren, fordi pakken ikke kan komme ind af postkassen! :-))))))))))

    SvarSlet
  2. #.ehu
    Helt klart en ny lov, der ikke er til for hundenes skyld - måske PostDanmark's eneste besparelse i virkeligheden bli'r de udleverede hunde-lokke-guffere til postbudene - postservicen bli'r stadig minimeret og snart bli'r de røde postjakker en lige så stor sjældenhed i landskabet som de røde storkeben... ;-)

    Nogen steder er pakkeposten også afskaffet - da får man et venligt (portofrit) brev fra PostDanmark i sin postkasse - som snart skal hænge ude ved vejen - om at der ligger en pakke klar til afhentning på nærmeste udleveringssted eller posthus... ;-)

    Det kan vise sig at blive et rent hundeliv - både at være hund og kunde hos PostDanmark... ;-)

    SvarSlet
  3. #.erasmine
    Næh det bli'r mere og mere et 'hundeliv' at være familiens vagthund - vilkårene bli'r ikke nemmere - så salget af tyggeben stiger sikkert kraftigt, efterhånden som PostDanmark's service falder... ;-)

    Posten trænger måske til at komme ud i den såkaldte rigtige verden - i stedet for den statstøttede og stødabsoberende verden som de bevæger sig i nu - heller den verden de søger tryghed i for at kunne blæse og ha' mel i munden samtidig med at foregive at stå med et ben i begge verdener... ;-)

    SvarSlet