Sidevisninger i alt

fredag den 16. december 2011

Dansk politik som det gode gamle vilde Vesten (test)


7 kommentarer:

 1. Bananland er det jeg tænker på når det gælder dansk politik, suk

  SvarSlet
 2. #.ekc
  Meget enig, måske skulle vi vente med at fortælle alle mulige andre worldwide ved enhver lejlighed - om hvordan de skal opføre sig med både det ene og andet - indtil vi har fejet for egen dør... ;-)

  SvarSlet
 3. ja, total enighed om pinlighederne ;-)

  SvarSlet
 4. Folk med historisk interesse og sans for kombinatorik kan glæde sig over et genoptryk (26/10/11) af ovenstående US-DK perspektivering.

  Derfor genoptrykkes med fornøjelse delvis tidl. kommentar. ;-)

  Enhver rask dreng har (forgæves) forsøgt at trække sin seksløber lige så hurtigt som Wyatt Earp m.fl.. Men legetøjspistolen sad enten fast i skæftet eller også skinnede solen i øjnene. Undskyldninger var der nok af.

  Undskyldninger er der også rigeligt af i nutidens danske national-parlamentariske sandkasse mrk. Christiansborg. Når historiens gravsten (=tombstone) engang bliver mejslet med Coral(l) font, vil efterkommere kunne ane et mærkeligt (og forhåbentlig uddøende) ord, nemlig "Vælgersvig".

  Om en dansk vælger skal le eller græde, når denne betragter Villy Søvndals fluevægtsagtige optræden såvel i Washington som andre interessante metropoler, må overlades til et individuelt skøn.

  Blogejeren ønskes en fredfyldt weekend! ;-)

  SvarSlet
 5. #.ehu
  Det er nemlig rigtigt husket, men grundet påkrævet flytning - så er dette, som anmærket, en test af de nye lokaliteter eller en sammenligning rent editorisk... ;-)

  Ja den stolte danske udenrigsminister kan blive en flue på væggen i mere end een forstand - ikke mindst i ´historiebøgerne - når vi en gang skal til at kalde nutiden for de gode gamle dage... 'hæhæhæ'

  Også rigtig god weekend til kommentatoren, det er rygtes at de lokale truende (og skæve) trusler er som sunket i grus... 'smiler smørret'

  Kommentatoren kan jo måske passende bruge weekenden og vinteren til at lade op til sit favoritopgør i enten A'dam eller M'chester... ;-)

  SvarSlet
 6. @Le Drake Noir#161211-1458:

  Helt med på "testen", men synes lige at ville gøre opmærksom på, at dele af hjernen stadig virker. ;-)

  Og ganske rigtigt stod kommentatoren i første række og forevigede det genstridige sukkertårn kl. 12.00 i dag, medens TV2 helikopteren svævede rundt. ;-)

  Omkring det sidste afsnit - meget fristende. Men blogejerens elektroniske kalender vil anderledes, hvilket blogejeren forventes at få en info om i næste uge i særskilt julemail. ;-)

  SvarSlet
 7. Korrektion:

  Omkring det sidste afsnit - meget fristende. Men kommentatorens (ikke blogejerens!) elektroniske kalender vil anderledes, hvilket blogejeren forventes at få en info om i næste uge i særskilt julemail. ;-)

  SvarSlet