Sidevisninger i alt

søndag den 29. januar 2012

Ååååhhhh så folkeligt

Folk og fæ, eller der var et yndigt land

det nyeste skud på folkeparti'træet
der har taget alle ingredienserne
fra de andre folkepartier
eller i hvert fald mange af dem
Vist alle partier der bruger gamle mursten til at bygge nye mure med 


10 kommentarer:

 1. Hende den midterste af de 5 trunter i billede 4 ser da rimeligt godt ud ;0)

  SvarSlet
 2. PS: ...

  Nu hedder det altså: "Der VAR et yndigt land" ...

  Synd men sandt :0(

  SvarSlet
 3. #.kenny - 29012012.1142
  Ja det var ikke en tanketorsk at jeg skrev 'var' i stedet for 'er' oppe øverst...

  #.kenny - 29012012.1140
  Apropos de 5 'trunter - så ka' det være at købe "katten i sækken" - men katten ka' også være en sød mis... 'haha'

  En fransk samarbejdspartner jeg har sælger læssevis af lingeri til eksempelvis Tunesien og det fylder jo ikke alverden så det er meget - han si'r gennemsnitsforbruget hos kvinderne der er højere end det er blandt franske kvinder og de er jo ellers ikke bange for at købe - men okay nu har tunesiske kvinder jo heller ikke (i hvert fald inden deres ballade - det er 3-4 år siden jeg var der sidst) været kendt for at rende rundt indviklet i badelagner... ;-)

  SvarSlet
 4. Efter min opfattelse er der ikke en identitetskrise i dansk politik. Det kræver, at der overhovedet er en identitet.

  Bevares, vi har fået en lidt mere human politik for flygtninge og deres børn og en bedre retning på vores energipolitik.

  Men den med rød og blå stue? Der føres jo - efter forsigtighedsprincippet - mere borgerlig politik nu end for et år siden, sikkert til stor skuffelse for vælgere fra begge fløje.

  SvarSlet
 5. OK, og en aflivning af den inhumane og racediskriminerende startydelse.

  SvarSlet
 6. #.plt84 - 31012012.1251
  Den høregas med rød vs blå - politisk set, er vist opfundet af overdrevne magelige journalister og købt af folk med skjulte agendaer - enten fordi de er overdreven magelige som journalisterne eller fordi de vitterlig tror på opfindelsen - den sidste ka' hænge sammen med den første - fatter ikke hvordan nogle ka' hyle op NU efter at havde været tavse i 10 år med de samme 'politiske' problemer... ;-)

  Regeringen er lige så dårlig nu som før valget og oppositionen er også lige så dårlig nu som før valget... ;-)

  SvarSlet
 7. Ja, der er politik som 'adfærd' og som 'handling'.

  Adfærd: Fødevareministeren skulle, for skatteydernes penge, have en rygekabine på kontoret. Da det blev opdaget, fik hun den ide, efter en uge (eller efter et diskret vink med en vognstang?) at hun selv ville betale for installationen. Men først da det blev opdaget.
  Så brugte hun som undskyldning, at Lars Løkke også havde haft en rygekabine, betalt af skatteborgere. Jamen dog, fru Gerskov, siden hvornår har Lars Løkke været et forbillede for politisk/moralsk korrekthed?
  Handling: Når man som Søvndal op til valget i trafikreklamer lover 40 % lavere priser på offentlig transport, har man selv bedt om øretæver. For ganske vist kræver det stadig 90 mandater at gennemføre det, men det står der ikke noget om i en trafikreklame, for det medie benyttes kun til entydige og kortfattede budskaber uden noget "skrevet med småt".

  SvarSlet
 8. #.plt84 - 03022012.0339
  Ganske enig - bare tankevækkende at det først bli'r et problem for nogen når det efterfølgende er en socialdemokratisk minister mens de var/er tavse omkring lars Løkke - i min optik så skal begge betale for deres fornøjelse... ;-)

  Det er det som er så forstemmende på sin vis - at man ikke kan lufte sin utilfredshed over den nuværende regering og komme i bås med dem der først kom på banen ved den nuværende men tav stille og samtykkede da den forhenværende lavede nøjagtig det samme - og det drejer sig ikke alene om rygekabiner - stadig i min optik så kan jeg ikke ta' disse "4.maj-frihedskæmper" bare en smule seriøse - det er stadig i min optik ren hykleri... ;-)

  SvarSlet
 9. Politik er blevet form på bekostning af indhold, taburetkløe..og forskelle mellem partierne mindre og mindre.

  Men skal den nuværende regering væltes på mængden af skandaler og måles i forhold til den tidligere, sidder S-SF-RV nok på taburetterne dette århundrede ud.

  Men hvorfor Gerskov når de har en så kompetent kandidat som Høstorp-Andersen?

  SvarSlet
 10. #.plt84 - 04022012.0452
  Til det sidste - pga kammerateri ganske enkelt - det er ikke kvalifikationer men efter "fortjeneste" - ellers ville hverken Gerskov, Brian Mikkelsen, SkatteThor, S'Pind og mange andre aldrig blive minister...

  Det er det der så forstemmende ved politik uanset hvilke farve de har... ;-(

  SvarSlet